Wie zijn wij

Guliker BV is een allround en gespecialiseerd bedrijf voor het beredderen, reinigen en herstellen van schade door brand, water en inbraak bij particulieren en bedrijven.

Eigenaar Iwan Guliker heeft bijna vijfentwintig ervaring binnen het vakgebied en staat, samen met zijn medewerkers, dag en nacht klaar om beredderingswerkzaamheden uit te voeren. Naast deze ‘eerste hulp’ kan Guliker BV vrijwel alle voorkomende werkzaamheden bij calamiteiten in eigen beheer uitvoeren. Het team van medewerkers is daarom allround opgeleid met ieder zijn eigen specialisme die elkaar weer ondersteunen. Zo nodig schakelen we betrouwbare specialistische partners in, zodat er altijd een totaalpakket kan worden geleverd met korte communicatielijnen. Het doel is immers de doorlooptijd van de schade zo kort mogelijk te houden.

De kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en snelle en flexibele werkwijze van Guliker BV staan volledig in dienst van de gedupeerden, zodat zij het dagelijkse leven snel weer op kunnen pakken. Mede hierdoor is ons bedrijf erkend door de stichting Salvage en beschikken wij over een breed netwerk van gespecialiseerde schade experts die ons inschakelen bij calamiteiten.

Het dienstenpakket bij brand-, water of inbraakschade bevat onder meer:

  • Beredderen om vervolgschade te beperken van opstal, inboedel, inventaris en goederen
  • Reinigen, drogen en herstellen van opstal, inboedel, inventaris en goederen
  • Bouwkundige herstelwerkzaamheden aan opstal en interieur

Historie

Sinds 1991 is eigenaar Iwan Guliker werkzaam in de schoonmaakbranche. Eerst als medewerker brand- en roetreiniger en door interne en externe opleidingen opgeklommen tot projectmanager. Hij begeleidde daarbij complexe projecten uit vanaf het opstellen van offertes tot de daadwerkelijke uitvoering en oplevering.

In 2002 besloot Iwan Guliker samen met collega Jan Casander een eigen bedrijf op te starten onder de naam Casander Guliker BV. Zij specialiseerden zich in het beredderen, reinigen en herstellen na brand- en waterschades. De prioriteit lag bij het reinigen (reconditioneren) van inboedel en opstallen bij brand- en waterschades voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. In de beginjaren werden er toen nog veel herstelwerkzaamheden uitbesteed aan geselecteerde herstelbedrijven zoals schilder-, saus- en timmerwerk. Om beter in te kunnen spelen op de vraag naar deze werkzaamheden is gaandeweg het personeelsbestand uitgebreid met eigen schilders en timmermannen om onze klanten en relaties zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.

In mei 2014 heeft Iwan Guliker, in goed overleg met Jan Casander, de 50% aandelen van Jan Casander binnen Casander & Guliker BV overgenomen en zet hij het bedrijf voort met de aanwezige medewerkers. Onderdeel van de afspraken was wel dat het bedrijf binnen 2 jaar een andere naam zou gaan voeren. Door de huidige positieve ontwikkelingen heeft Iwan Guliker besloten de naamswijziging al per 17 december 2014 door te voeren.

Onder de nieuwe naam Guliker BV en met een geheel nieuwe huisstijl kan u rekenen op minimaal dezelfde betrouwbaarheid en klantgerichtheid als voorheen.

Waarom anderen voor ons kiezen

24/7 bereikbaar en direct persoonlijk contact (zonder tussenkomst van meldkamer)

Al jaren vaste groep allround gekwalificeerd personeel (team van mensen)

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Flexibel, snel en efficiënt werkend

In oplossingen, mee- en vooruit denken en communiceren

Dienstverlenend ingesteld, de klant is koning.

Goede persoonlijke omgang met emoties van gedupeerde

Korte lijnen in communicatie tussen gedupeerde/ betrokken expert(s) en Team Guliker

Stellen hoge kwaliteit aan door ons te gebruiken materialen en middelen

Stellen hoge eisen aan door ons geselecteerde onderaannemers

Altijd 1 contactpersoon bereikbaar voor gedupeerde die het gehele project coördineert

Goed en professioneel uitgerust materieel in eigen beheer en volledig ingerichte bedrijfsauto’s

Oog voor detail.

Met wie wij samenwerken