Gevelreiniging en -onderhoud

Vervuiling van gevels vraagt om een deskundige reiniging en een blijvende oplossing. Daarbij kunt u denken aan roetvervuiling na een brand, atmosferische vervuilingen of verf/graffiti. Guliker BV beschikt over deskundige medewerkers en professionele apparatuur om uw gevel te herstellen.

Een vervuilde of beschadigde gevel van uw bedrijf of woning hoeft absoluut niet blijvend te zijn. Hoewel het zich veelal ernstig laat aanzien, is volledig herstel mogelijk door gerichte en grondige reiniging. Bij reinigingswerkzaamheden wordt, indien nodig, gebruik gemaakt van geëigende moderne reinigingsmiddelen, die niet belastend zijn voor de gezondheid en/of het milieu.
Na de reiniging kan de gevel tot in nieuwstaat worden teruggebracht of beschermd worden tegen herhaling door impregnatie, zodat de gevelafwerking vuil- en waterafstotend wordt.

Voorbeelden van werkzaamheden aan gevels zijn:

  • Verwijderen van roet- of atmosferische vervuiling door machinale natreiniging en/of (nat)stralen
  • Verwijderen van verf/graffiti door machinale natreiniging en/of (nat) stralen
  • Het nareinigen en impregneren (water- en vuilafstotend maken van gevelafwerkingen)
  • Herstellen, restaureren of geheel vernieuwen van stucwerk aan beschadigde gevels of geveldelen
  • Schilderen van gevels en/of gevelafwerkingen
  • Het wassen van kunststof en/of aluminium gecoate geveldelen

Na het inschakelen van Guliker Bv ziet uw gevel er weer als nieuw uit en kan de kans op herhaling van de atmosferische vervuiling en/of verf/graffiti worden verkleind door een beschermende behandeling door inzet van professionele apparatuur.

U kunt op ons rekenen bij brand- water- en inbraakschade.

telnr